Ohita
Uusilla Hetki tuotteilla hyvinvointia ja helppoutta sekä nyt myös luksusta arkeesi!

Tiedote -

Uusilla Hetki tuotteilla hyvinvointia ja helppoutta sekä nyt myös luksusta arkeesi!

Lanseeraamme jälleen uutuusmakuja LounasHetki tuoteperheeseen, mutta luvassa myös täysin uusia, jännittäviä ja innovatiivisia tuotteita. Hetki uutuudet löytyvät kaupoista helmikuun 1. päivä.

Uudet LounasHetki -salaatti maut vievät sinut hetkessä Aasiaan tai Intiaan!

Kana-wasabisalaatissa (250g) maistuvat japanilaisen keittiön raaka-aineet ja maut; sushiriisi ja pikkelöity retiisi. Ruokaisuutta tuovat broilerikuutiot ja tuoreutta salaattipohja. Kastikkeena tässä salaatissa on uusi japanilaishenkinen Wasabimajoneesi-kastike.

Tandoorikanasalaatti (250g) tarjoaa Intialaista makumaailmaa tandoorimaustetulla broilerilla, riisillä sekä maissilla. Makua salaattiin antaa myös uusi Makea sinappikastike.

Hetki Tuorepuurot sopivat täydellisesti kiireiseen arkeen. Tuorepuurot ovat hurmanneet koko Suomen, ne sopivat kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Ne ovat hyvinvoinnistaan huolehtivan ja liikkuvan ihmisen välipaloja. Tuorepuurot ovat kaurapohjaisia ja laktoosittomia. Puurojen maku tulee hedelmistä ja marjoista, ilman lisättyä sokeria. Pakkauksessa on mukana lusikka.

Tuorepuuro Mustikka-Mango (180g). Kaurapohjainen tuorepuuro saa makunsa mustikkasoseesta, joka on 100 % mustikkaa (lisäaineeton, säilöntäaineeton). Makuparina mustikan kanssa hyvin sopivat mangopalat insertissä.

Tuorepuuro Hedelmäinen (180g). Kaurainen tuorepuuro saa makunsa mangososeesta ja kookoshiutaleista. Ananaspalat kruunaavat hedelmäisen kokonaisuuden.

Tuorepuuro Kaneli-omena (180g). Kaneli-omena on perinteinen makupari. Tässä tuorepuurossa kanelilla maustettu kaurainen tuorepuuro täydentyy insertissä olevilla omenakuutioilla.

Uudet Hetki Premium -salaatit tuovat herkullisen lisän tuoreiden salaattiaterioiden valikoimaan. Ne sopivat niin lounaaksi kuin illan pikku ateriaksi ja tekevät arjesta juhlaa. Premium -salaattien raaka-aineissa on määrän sijasta panostettu laatuun. Raikkaan salaattipohjan lisäksi uusissa Hetki Premium salaateissa on aineksina esimerkiksi kylmäsavustettua kinkkua, aitoa marinoitua fetajuustoa sekä kotimaista broilerin sisäfileetä. Kokonaisuuden kruunaa tietenkin kuhunkin makumaailmaan sopiva kastike.

Espanjalaiseen tapassalaattiin (220g) espanjalaista makumaailmaa tuo kylmäsavustettu kinkku, marinoidut oliivit, paahdetut paprikat sekä luumutomaatit. Salaattipohjassa on jääsalaattia, babypinaattia, rucolaa ja punasalaattia. Kastikkeena välimerellinen Extra virgin oliiviöljyvinegrettekastike.

Kreikkalainen salaatti (265g) vie sinut Kreikkaan hetkessä. Nauti aitoa marinoitua fetaa, viinilehtikääryleitä, paahdettua paprikaa, Kalamata oliiveja sekä marinoitua punasipulia. Salaattisekoituksessa on jäävuori-, puna- ja jääsalaattia sekä rucolaa. Kastikkeena välimerellinen Extra virgin oliiviöljyvinegrettekastike.

Kanan rintafileesalaatti (265g) on hedelmäinen salaatti, jossa ruokaisuutta tuo kotimainen kanan rintafileeviipale sekä täyteläinen vuohenjuusto. Tuore ananas ja viinirypäle sekä rusina-saksanpähkinäsekoitus erillisessä pussissa tuovat salaattiin makeutta ja makua. Kaiken kruunaa Makea sinappikastike.

Aurinkoista kevättalvea toivottelee, Fresh Servant Oy Ab

Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Arja Sarre, +358 40 630 9911, arja.sarre@fresh.fi

Aiheet

Kategoriat


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 46,6 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 320 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Yhteyshenkilö/-t

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430
Arja Sarre

Arja Sarre

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointijohtaja Fresh Servant brändit 040 630 9911
Elina Välisaari

Elina Välisaari

Lehdistön yhteyshenkilö Tuoteryhmäpäällikkö Hetki-valmisruoka +358 40 832 2866

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi