Seuraa Fresh Servant Oy

Uusia Hetki-wokkeja ja salaatteja kaupoissa!

Lehdistötiedote   •   Tammi 09, 2019 15:36 EET

HETKI-WOKIT

Helppoa ja nopeaa ruoanlaittoa uusien Hetki-wokkien avulla! Valmiiksi pilkotut ja pestyt kasvikset on kätevä wokata pannulla ja ruoka on valmista viidessä minuutissa. Yhdestä pakkauksesta saa mainion aterian 1–2 hengelle vaihtelemalla lisukkeiden määrää. Hetki wokit toimivat niin lihan, kanan ja tofun kuin nuudelien ja riisinkin kanssa. Ja mikä parasta, jokainen voi maustaa wok-kasvikset oman maun mukaan!

Tulisessa wokmixissä (200g) on pohjana porkkana ja kaali. Lisäksi makua tuovat punainen ja vihreä paprika sekä purjosipuli. Annoksen kruunaavat tuliset chilirenkaat.

Lempeässä wokmixissä (200g) maistuu porkkanan ja kaalin lisäksi lehtikaali, fenkoli ja purosipuli.


PESTYT HETKI-SALAATIT

Hetki Salaattipussit ovat kiireisen arjen pelastajia, sillä kaikki salaattiraaka-aineet on valmiiksi pesty ja leikattu. Pakkauksen mukana tulee myös erillinen kastikepussi, jolla salaatti on kätevä maustaa.

Salaattipussivalikoimamme uusin tulokas on klassinen coleslaw uudella twistillä! Aasialainen Coleslaw (240g) sisältää kaalia, punakaalia ja porkkanaa. Majoneesikastikkeessa maistuvat seesami-soijavinegrette ja inkivääri.


PESEMÄTTÖMÄT HETKI BABYLEAF-SALAATIT

Uudet Hetki babyleaf-salaatit (50g) ovat raikkaita ja rapeita erikoissalaatteja, jotka toimivat hyvin niin salaateissa kuin ruoanlaitossa. Valikoimastamme löytyy pinaatti, rucola, vuonankaali, lehtikaali ja salaattimix (pinaatti, vuonankaali ja punamangoldi).


HETKI YRTIT

Uudet Hetki-yrtit viljellään Pohjanmaalla Nämpnäsin kauppapuutarhalla. Yrtit on pakattu pieniin 20g rasioihin ja valikoimassamme on viittä eri yrttiä: basilika, timjami, sitruunamelissa, ruohosipuli ja rucola. Viljelijä on jakanut parhaan reseptivinkkinsä jokaisesta yrtistä etiketin kääntöpuolelle.

Lisätiedot:

Wokit ja pestyt salaatit: Tuotepäällikkö Elina Välisaari, +358 40 832 2866, elina.valisaari@fresh.fi

Pesemättömät salaatit ja yrtit: Markkinointipäällikkö Leo Snellman, +358 44 781 2451, leo.snellman@fresh.fi


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 46,6 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 320 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.