Seuraa Fresh Servant Oy

Työnilonpäivä Freshillä - Fresh haastaa kaikki antamaan positiivista palautetta perjantaina!

Lehdistötiedote   •   Loka 03, 2018 13:38 EEST

Iloinen asiakaspalvelutiimimme

Unelmien työpäivänä 5.10.2018 tempaistaan työhyvinvoinnin puolesta nyt toista kertaa. Vuosi sitten päivään osallistui arviolta 50 000 ihmistä ja yli 700 yritystä. Fresh Servant Oy Ab on mukana ensimmäistä kertaa ja toteuttaa tapahtuman työnilonpäivänä, jolloin työkaverit huomioidaan vielä paremmin kuin yleensä.

-Työnilonpäivä sopii Freshille oikein, sillä yrityksen päivittäinen tekeminen nojautuu vahvasti yrityksen arvoihin: hyvinvointi ja terveellisyys, vastuullisuus, yhdessä onnistuminen sekä innostava ilmapiiri. Meillä on loistava porukka ja kaverit auttavat toisiaan joka käänteessä toimittaakseen suomalaisille parhaat salaatit joka päivä. Työllistämme jo yli 400 työntekijää alueella ja henkilöstön määrä on tuplaantunut vain kolmessa vuodessa, kertoo Freshin HR-kehittäjä Piia Uusi-Kakkuri. Vielä viisi vuotta sitten kaikki tunsivat toisensa, mutta nyt se ei ole enää mahdollista. Siksi on syytä palata useasti perusasioiden äärelle, niin että töissä olisi myös mahdollisimman paljon iloa. Tähän valtakunnallinen tempaus antaa erinomaisen tilaisuuden.

Tuo ympärillesi hyviä hetkiä kiitoksin

-Missiomme on tarjota Aina jotain uutta – Aina jotain Hyvää, myös sisäisesti, siksi Työnilonpäivänä halusimme nostaa esille etenkin positiivisen palautteen ja kiitoksen antamista.

Uusi-Kakkuri muistuttaa, että positiivisen palautteen antaminen ei ole pelkästään esimiehen tehtävä, vaan sitä voi ja pitää huoletta jakaa joka suuntaan; kollegalle, esimiehelle, siistijälle, asiakkaalle, yhteistyökumppanille. Haastammekin kaikki työyhteisöt mukaan: kiitos ei kulu, tee se sähköpostitse tai kasvotusten. Aiheella ei ole väliä, kunhan se on positiivinen, jätä siis rakentava palaute toiselle päivälle. Tarkoituksena on tietenkin, että tempaus innostaa ihmisiä kiittelemään työkavereita kaikkina muinakin päivinä.

Ole ihminen ihmiselle

Työnilonpäivänä Freshiläisiä kannustetaan myös muihin pieniin, mutta tärkeisiin tekoihin. Uusi-Kakkuri antaa esimerkeiksi seuraavia: -hymyillään ja tervehditään toisiamme, muistetaan työturvallisuus ja taukojumpat sekä tutustutaan uuteen ihmiseen töissä.

Lisäksi jaamme tietoiskuja unen, liikunnan ja ravinnon merkityksestä jaksamiseemme niin kotona kuin töissä. Toivottavasti kaikki suomalaiset yritykset lähtevät omalla tyylillään päivään mukaan lähivuosina tai mieluiten heti perjantaina, sillä työnilo on lopulta hyvin pienistä asioista kiinni, eli siitä miten huomioimme työkaverimme.

Ihania Freshiläisiämme valmistamassa salaattia koko maahan

Lisätiedot ja painokelpoiset kuvat

HR-kehittäjä, Piia Uusi-Kakkuri, 045-6327114, piia.uusi-kakkuri (ät) fresh.fi

Toimitusjohtaja, Sami Haapasalmi, 044-7812430, sami.haapasalmi (ät) fresh.fi

Tapahtumatiedot

Unelmien työpäivä -tapahtuman taustalla ovat Yksi elämä -terveystalkoot ja Work Goes Happy. Yksi elämän tavoitteena on terveempi Suomi. 5.10.2018 järjestämme jo toisen kerran osana työelämän terveystalkoita kansallisen Unelmien työpäivän. Sen tavoitteena on aktivoida yhteisöt järjestämään tempauksia ja -tapahtumia sekä kehittämään arjen työhyvinvointia lisääviä tekoja. Lähde: https://www.unelmientyopaiva.fi/info

Fresh Servant Oy Ab on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Olemme markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 56,6 M€. Toimipisteet meillä on Pedersöressä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 400 henkilöä.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.