Seuraa Fresh Servant Oy

Tuoreita uutuuksia kaupan valmisruokahyllyyn!

Lehdistötiedote   •   Elo 29, 2019 12:16 EEST

Herkullinen kanakebab-ateria maistuu myös miehille!

Monikäyttöiset LämminHetki-ateriat kiinnostavat kuluttajia!

Kukapa ei kaipaisi kiireiseen syksyyn helppoa, nopeaa ja terveellistä, tuoreita raaka-aineita sisältäviä ruokia. LämminHetki-ateriat ovat kaikkea tätä. Niissä on selkeät raaka-aineet ja tuoreita kasviksia, jotka näkyvät kuluttajille hyvin jo kaupassa kirkkaan tuotepakkauksen läpi. LämminHetki-ateriat saivat kuluttajilta kiitosta Foodwestin kesäkuussa tekemässä Minimeals-konseptitutkimuksessa* tuoreiden ja terveellisten raaka-aineiden sekä kirkkaan tuotepakkauksen lisäksi myös tuotteen monikäyttöisyydestä. Annoksen voi siis syödä joko kylmänä salaattina tai hieman ruokaisampana lämpimänä ateriana. Reilu puolet tutkimuksen vastaajista korvaisikin LämminHetkillä tavallisia mirkoaterioita. Annoksen lämmitys onnistuu helposti tuotteen omassa rasiassa mikrossa. Kuluttajat pitivät myös siitä, että ateria on helppo ottaa mukaan ja syödä missä tahansa.

LämminHetki-sarjan pakkausilme uudistuu syksyyn. Uusi pakkausilme viestii entistä paremmin annoksen lämmitettävyydestä ja herkullisuudesta. LämminHetki-sarjassa aloittaa syksyllä uutena makuna LämminHetki Kanakebab 230 g. Annoksessa on itämaisittain maustettua jätticouscousia, paahdettua kanakebabia sekä tuoretta tomaattia ja pinaattia. Yksinkertaista ja maukasta! Sarjassa jatkavat myös tutut maut Halloumi-pasta, Texmex kana ja Kana-nuudeli.

* Minimeals-konseptitutkimukseen vastasi 400 kuluttajaa.

Uutta valikoimaa kana- ja juustosalaatteihin!

LounasHetki-sarja täydentyy syksyyn runsasproteiinisella kanasalaatilla ja raikkaalla juustosalaatilla. Kanasalaatit ovat suomalaisten kestosuosikkeja ja niihin kaivataan uutuuksia vaihtelua tuomaan. Myös kasvissalaatit herättävät entistä enemmän kiinnostusta. Uutuudet ovat siis tervetulleita myös kauppojen kasvissalaattivalikoimaan, ja vaihtelua kasvissalaatteihin saadaan mm. erilaisilla juustoilla.

LounasHetki Kana-kvinoasalaatti 240 g on runsasproteiininen superfood-salaatti, jossa perinteinen salaattipohja on korvattu bulgur-kvinoasekoituksella! Bulgur-kvinoasekoituksen lisäksi salaattiin tuo proteiinia myös maustamattomat kanakuutiot ja tuoreutta miniluumutomaatit sekä pinaatti. Annoksen voi halutessaan maustaa vielä lime-jalapenojogurttikastikkeella.


LounasHetki Leipäjuustosalaatti 260 g on puolestaan raikas juustosalaatti perinteisellä makumaailmalla! Raikkaan salaattipohjan päällä ihastuttaa Juustoportin leipäjuusto, jonka makua täydentävät miniluumutomaatit, viinirypäleet ja cantaloupemelonin palat. Kastikkeena salaatissa on suosittu White balsamico.


Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Arja Sarre +358 40 6309 911, arja.sarre@fresh.f

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 62,7 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 400 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.