Ohita
Hetki Pasta Bolognese on mikrossa lämmitettävä ateria tuoreilla kasviksilla
Hetki Pasta Bolognese on mikrossa lämmitettävä ateria tuoreilla kasviksilla

Tiedote -

Syksyn Hetki-uutuudet nyt kaupoissa

Syksyn Hetki-uutuuksien toimitukset ovat alkaneet 30.8. Uutuuksissa on kaksi uutta Hetki-salaattiateriaa, lämmitettävä mikroateria sekä täytetty kauraleipä. 

Salaattiateriat täydentyvät kahdella tulokkaalla

Korealaisessa kanasalaatissa 280 g on paljon erilaisia tuoreita kasviksia, pikkelöityä punasipulia, broilerin fileekuutioita, kananmunaa sekä korealaisella gochujang-mausteella maustettua nuudelia ja kastiketta. Korealainen kanasalaatti on hyvä proteiinin ja pehmeän rasvan lähde.

Hetki Kotimainen kalkkunasalaatti 240 g on herkullinen salaattiateria kotimaisista raaka-aineista. Salaatti sisältää mm. revittyä kalkkunaa, pikkelöityä punasipulia, suippokaalia, jääsalaattia ja mangokastiketta. Kotimainen kalkkunasalaatti on hyvä proteiinin ja pehmeän rasvan lähde.

Lämmitettävää pastaa ja kauraista välipalaa

Hetki Pasta Bolognese 260 g on lämmitettävä pasta-ateria bolognesekastikkeella, tuoreilla kasviksilla ja mozzarellajuustoraasteella. Ateriassa on kotimaista naudan jauhelihaa. 

Hetki Kalkkuna kauraleivässä 135 g
on rouheisen kauraleivän välissä kotimaista kalkkunaleikkelettä, tuorejuustoa ja jääsalaattia, leivän viljasta 100 % on kauraa. Hetki Kalkkuna kauraleipä on runsasproteiininen ja hyvä kuidun lähde. 

Aiheet


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Yhteyshenkilöt

Elina Välisaari

Elina Välisaari

Lehdistön yhteyshenkilö Tuoteryhmäpäällikkö Hetki-valmisruoka +358 40 832 2866

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi