Ohita
SalaattiMestarin syysuutuudet ovat täällä!

Tiedote -

SalaattiMestarin syysuutuudet ovat täällä!

SalaattiMestarin tuotevalikoima on juuri täydentynyt toinen toistaan maukkaimmilla herkuilla! SalaattiMestari tarjoaa asiakkailleen laadukkaat, tuoreet, Pohjanmaalla valmistetut salaattikomponentit ja ateriaratkaisut vaivattomasti ja luotettavasti 48 tunnin toimitusrytmillä. 

Salaatit, nacho-, ja tacoillat sekä esimerkiksi broileri- ja liharuoat nousevat uudelle tasolle tämän herkullisen makean, mutta tulisen Pico de Pinhan eli ananassalsan avulla! Pico de Pinha valmistetaan meillä ja sisältää muun muassa ananasta, punasipulia, chili-paprikaa, pepperonia, mausteita ja yrttejä.

Viimeistele salaattisi tai mikä tahansa ateria maukkaalla majoneesipohjaisella Pasta BBQ Bourbon style -salaatilla!

Välipalaksi tai jälkiruoaksi valmistamme uudet laktoosittomat Mango- ja Mustikkarahkat! Tee vaikutus tuunaamalla annos marjoin, hedelmin tai jälkiruokakastikkeella. Nautintohetki on taattu!

Yksi parhaimmista kasvisruoista on italialainen Melanzane, joka on juustoinen munakoisovuoka, jossa maistuu lisäksi tomaatti, sipuli sekä italiaiset yrtit ja mausteet. Luksusta arkeen ja juhlaan!

Halusimme tuoda aidot, hyvät maut, perinteisin reseptein myös näihin suomalaisten ikisuosikkeihin! Laktoositon perunamuusi, laktoositon kermaperunat, sekä kiusauspohja.

 

SalaattiMestari on Fresh Servant Oy Ab:n itsepalveluperiaatteella toimiva salaattibaari, joka sijaitsee kaupan kierron sisällä. Ensimmäinen SalaattiMestari avattiin vuonna 2013 ja konseptiin kuuluu valmis liiketoimintakonsepti, salaattivaunu, valmiit tuotteet, koulutus henkilökunnalle sekä markkinointikonsepti. Tällä hetkellä löydät SalaattiMestarin n. 250 kaupasta.

Freshin teettämän kuluttaja-, ja asiakastutkimuksen mukaan (Foodwest, 2017) SalaattiMestarin käyttäjät ovat uskollisia, sillä 58 % ostajista ostaa viikoittain, ja 72% tiesi jo ennen kauppaan tuloa ostavansa SalaattiMestarista. Ostaneista 49% ilmoitti valitsevansa kaupan SalaattiMestarivaunun perusteella. Kuluttajat valitsevat SalaattiMestarin, koska se on nopeaa ja helppoa (40%), siinä on oma valinnanvapaus (23%), hyvä maku (20%), laaja valikoima (16%) ja tuotteet ovat monikäyttöisiä (14%). 

Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Christoffer Frantz, 040-737 0190, christoffer.frantz@fresh.fi

Aiheet

Kategoriat


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 46,6 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 320 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Yhteyshenkilö/-t

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430
Arja Sarre

Arja Sarre

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointijohtaja Fresh Servant brändit 040 630 9911
Elina Välisaari

Elina Välisaari

Lehdistön yhteyshenkilö Tuoteryhmäpäällikkö Hetki-valmisruoka +358 40 832 2866

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi