Seuraa Fresh Servant Oy

Salaattia minulle, sinulle tai koko porukalle!

Lehdistötiedote   •   Joulu 04, 2019 11:02 EET

Hetki-salaattien suosikkimakuja nyt uudessa 600 g -pakkauskoossa. Näppärän kokoisista ruokaisista salaateista saa helposti kokonaisen aterian 2–3 hengelle tai lisukesalaatin useammallekin hengelle. Reilun kokoiset salaatit toimivat niin arki-iltojen helpottajina kuin viikonlopun vierastarjottavina. Näyttävyyttä salaatteihin tuo salaatin päälle, erilliseen inserttiin pakatut raaka-aineet.

Hetki 600 g -sarjasta löytyy kana-, kala- ja kasvisvaihtoehdot, ja jokaisen salaatin kruunaa herkullinen kastike. Hetki 600 g -sarjassa käytettävät kastikkeet ovat tietenkin LounasHetki-sarjasta tuttuja suosittuja kastikkeita.

Suomalaisten rakastama Kana-Caesarsalaatti nyt uudessa pakkauskoossa! Raikkaan jäävuori-romainesalaatin päällä on kurkkua, kirsikkatomaatteja ja kanakuutioita. Annoksen kruunaavat leipäkuutiot, laktoosittomat juustolastut ja herkullinen caesarkastike.

LounasHetki-salaateista tuttu suosikki, ruokaisa Tonnikala-pastasalaatti sisältää jäävuorisalaattia, kananmunaa, tonnikalaa, pastaa, miniluumutomaatteja ja kurkkua. Kastikkeena annoksen mukana tulee tietenkin valkoinen balsamico.

Klassikoksi muodostunut Kreikkalainen salaatti on Hetki 600 g -sarjan kasvisversio. Jäävuorisalaatti, kurkku ja miniluumutomaatit muodostavat raikkaan salaatin, jota täydentävät laktoositon salaattijuusto, oliivit sekä punasipuli. Suosittu valkoinen balsamicokastike maustaa vielä kokonaisuuden.

Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Arja Sarre +358 40 6309 911, arja.sarre@fresh.fi

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 62,7 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 400 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.