Seuraa Fresh Servant Oy

Liian vähän aikaa? Valitse helpot ja nopeat Hetki-kokkaustuotteet!

Lehdistötiedote   •   Joulu 13, 2019 09:00 EET

Hetki Aurinkoisesta keittomixistä syntyy vaivattomasti ihanan pehmeä sosekeitto.

Lanseerasimme lokakuun lopussa Hetki-keittomixit, jotka tarjoavat helpotusta ruoanvalmistukseen arjen kiireessä. Valmiiksi kuorituista ja pilkotuista tuoreista kasviksista saa valmistettua alle puolessa tunnissa maukkaan keiton. Kasvissuikaleet toimivat keitoissa sellaisinaan, tai ne voi halutessaan soseuttaa sileäksi. Pakkauksista löytyy vaihtuvat reseptivinkit, joiden avulla kokemattomammankin kokin on helppo onnistua. Pakkauksissa olevan reseptiikan lisäksi myös suosittu ruokavaikuttaja Hellapoliisi on tehnyt tuotteista omaa reseptiikkaa, joka löytyy hänen verkkosivuiltaan. 

Keittomixien kuin myös muidenkin Hetki-kokkaustuotteiden pakkauskoot ovat sellaiset, että ne on helppo käyttää kerralla kokonaan, jolloin ruokahävikkiä syntyy vain vähän tai ei ollenkaan. Yhdestä keittomixpakkauksesta saa tehtyä keiton 2-3 hengelle kun taas yhdestä wokmix pakkauksesta riittää 1-2 wok-annokseen.

Uusi Aurinkoinen keittomix sisältää sosekeittojen suosikkikasviksia: bataattia, porkkanaa, palsternakkaa ja purjosipulia. Sadonkorjuukeittomix on puolestaan tehty punajuuresta, porkkanasta, lantusta ja purjosipulista.

Vuoden alussa lanseeratut Hetki-wokmixit auttavat niin ikään arjen kiireissä, sillä herkullinen kasviksia sisältävä ruoka valmistuu muutamassa minuutissa. Hetki-wokmix tuoteperhe on saanut uuden jäsenen lokakuun lopulla Rouskuvasta wokmixistä. Rouskuvassa wokmixissä on porkkanaa, kiinankaalia, punakaalia, parsakaalin vartta suikaloituna ja purjosipulia. Rouskuva ja ravinteikas parsakaalin  varsi on erinomainen wokeissa ja sen hyötykäytöllä säästetään myös ympäristöä.

Lisätiedot: Tuotepäällikkö Elina Välisaari, +358 40 832 2866, elina.valisaari@fresh.fi

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 62,7 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 400 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.