Ohita
Hetki-tuotteista ja SalaattiMestari-salaattibaareista tunnettu Fresh Servant tekee ison laajennuksen Edsevön tehtaalle, jossa lisätään tuoresalaatin tuotannon, logistiikan ja asiakaskeräilyn kapasiteettia.
Hetki-tuotteista ja SalaattiMestari-salaattibaareista tunnettu Fresh Servant tekee ison laajennuksen Edsevön tehtaalle, jossa lisätään tuoresalaatin tuotannon, logistiikan ja asiakaskeräilyn kapasiteettia.

Tiedote -

KUTSU Fresh Servantin lehdistöstreamiin 10.5.2021


KUTSU virtuaaliseen lehdistöstreamiin 10.5. kello 10:00. 


Fresh Servant mukana ruoan revoluutiossa - tulevat 25 miljoonan investoinnit luovat jopa 200 uutta työpaikkaa

Tervetuloa seuraamaan Fresh Servantin lehdistöstreamia, jossa toimitusjohtaja Sami Haapasalmi avaa ruoan revoluutiota ja esittelee tulevia investointeja tuoreen ja terveellisen ruoan puolesta. 

Tilaisuutta voi seurata reaaliaikaisesti verkossa Fresh Servantin Youtube-tilillä tämän linkin kautta, stream alkaa kello 10:00. 

Videotallenne on katsottavissa myös lehdistötilaisuuden jälkeen.  Kysymyksiä voi esittää chatissa ja niihin vastataan tilaisuuden aikana. 

Julkaisuvapaa tilaisuuden jälkeenFresh Servant toimittaa tilaisuuden jälkeen julkaistavan lehdistötiedotteen. 

Heti tilaisuuden jälkeen vastaamme lisäkysymyksiin myös puhelimitse:

Sami Haapasalmi 044 781 2430
Hanne Pohto-Viita 050 373 4902

Piia Uusi-Kakkuri 045 6327 114

Voit myös sopia oheisten yhteyshenkilöiden kanssa haastattelu- ja kuvausajan tehtaalle maanantaiksi.

Aiheet

Kategoriat


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Yhteyshenkilöt

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi