Ohita
Kevään tuoreet Hetki-uutuudet nyt kaupoissa!

Tiedote -

Kevään tuoreet Hetki-uutuudet nyt kaupoissa!

Meksikon makuja Lämmin salaattien valikoimaan!

Syksyllä 2018 lanseeratut Hetki Lämmin salaatit ovat hyvää sellaisenaan, parasta lämmitettynä! Salaattirasia on mikronkestävä ja lämmin salaatti valmistuukin kätevästi mikrossa muutamassa minuutissa.

Meksikon makuja lämmin salaattien valikoimaamme tuovat Texmex Kanasalaatti 255g ja Texmex Lihasalaatti 255g! Molemmissa salaateissa on meksikolaisittain maustettua sushiriisiä mustapapujen ja maissin kera. Tuoreutta salaatteihin tuovat tomaattikuutiot sekä babypinaatti. Tuhdimpia annoksista tekevät tacomaustettu kana ja tacomaustettu jauheliha. Annokset kruunavat tacolastut ja cheddarjuusto, joka sulaa herkulliseksi lämmityksen aikana.


Hetki Premium sarja on vahvistunut myös uudella maulla, Loimulohi-Caesarsalaatilla! Romanosalaatti, loimulohi ja Caesarkastike muodostavat herkullisen kokonaisuuden, jota täydentävät isot juustolastut ja leipäkuutiot. Koko Premium-sarja on saanut myös uuden ympäristöystävällisemmän kartonkipakkauksen. Sarjassa jatkavat myös Kana-Caesarsalaatti ja Kanan Rintafileesalaatti.


LounasHetki-sarja täydentyy neljällä uutuudella!


LounasHetki Mozzarella-pastasalaatti 260 g on ruokaisa välimerellinen salaatti, jossa on tuoreen salaattipohjan päällä pestomaustettua pastaa, mozzarellahelmiä ja puolikuivattua tomaattia. Kastikkeena salaatissa on Basilikavinegrette.

LounasHetki Tonnikala-Perunasalaatissa (270 g) on raikkaan salaattipohjan päällä sitrusmarinoituja perunalohkoja puolikuivattujen tomaattien ja kaprismarjojen kera. Proteiinia annokseen tuovat kananmuna ja tonnikala. Caesarkastike kruunaa kokonaisuuden.

LounasHetki Tortilla-ateriat palaavat uudistuneina valikoimaamme kaksin kappalein. Pakkauksista löytyy 4kpl tortillalevyjä ja herkulliset tortillatäytteet, joista syöjä saa itse kasata herkullisen aterian. Kana-Tortilla ateria 235g  ja Liha-Tortilla ateria 255g ovat jokaisen tortillan ystävän unelma!

Uudet Hetki-tuorepuurot ovat proteiinin lähteitä

Uutuusmaut Porkkana-Ananas 160g ja Banaani-Kaakao 160g ovat kauraisia, laktoosittomia tuorepuuroja. Uusissa tuorepuuroissa on mukana myös rahkaa tuomassa proteiinia, joten ne ovat erinomaisia välipaloja hyvinvoinnistaan huolehtiville ja liikkuville ihmisille. Puurot on makeutettu agavesiirapilla.

Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Arja Sarre +358 40 6309 911, arja.sarre@fresh.fi

Aiheet


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 46,6 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 320 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Yhteyshenkilöt

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430
Arja Sarre

Arja Sarre

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointijohtaja Fresh Servant brändit 040 630 9911
Elina Välisaari

Elina Välisaari

Lehdistön yhteyshenkilö Tuoteryhmäpäällikkö Hetki-valmisruoka +358 40 832 2866

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi