Ohita
Hetki Kana-nuudelisalaatti "Miso" on tuulahdus Japanista.
Hetki Kana-nuudelisalaatti "Miso" on tuulahdus Japanista.

Tiedote -

Kevään Hetki uutuudet - syö hyvä olo!

Kevään tullen valikoimaamme on saapunut runsas määrä toinen toistaan herkullisempia ja arkea helpottavia uutuuksia. Uusien tuotteiden lisäksi olemme uusineet myös pakkausilmettämme osalla tuotteista, ja pakkauksiin on ilmestynyt uutta hyvinvointiin liittyvää informaatiota. Uusilla merkinnöillä toivomme auttavamme kuluttajaa lisäämään terveellisten kasvisten osuutta päivittäisessä ruokavaliossa. Uudistetuista pakkauksista löytyy nyt lisäksi myös kierrätysmerkit.

Syö hyvä olo -merkki kertoo tuotteiden hyvistä ominaisuuksista, kuten proteiinin määrästä, rasvan laadusta tai herkullisista makumaailmoista. Syö hyvä olo -merkki löytyy tällä hetkellä uudistetuista lounassalaattipakkauksista, uudistetuista kerrossalaateista sekä uusista tuorekeitoista. Syö hyvä olo -merkki on avattu erikseen jokaisessa pakkauksessa. Syö hyvä olo päivän jokaisella aterialla! 

500 g päivässä -merkki havainnollistaa, miten suuren osan päivän kasvisannoksesta tuote täyttää. Ravitsemussuositusten mukaan meidän tulisi syödä osana monipuolista ruokavaliota 500 g kasviksia päivässä. 500 g -päivässä merkki löytyy tällä hetkellä uudistetuista lounassalaattipakkauksista.


​Uusia Hetki-lounassalaatteja tasapainoiseen ruokavalioon!

Välimeren keittiötä edustava Kana-fetasalaatti 240 g sisältää mm. aitoa fetajuustoa, broileria, rucolaa ja miniluumutomaatteja. Kastikkeena salaatissa maistuu kreikkalainen vinaigrette. Kana-fetasalaatti on runsasproteiininen ja vähälaktoosinen.


Kana-jätticouscoussalaatissa 280 g on vivahteita Pohjois-Afrikan keittiöstä. Salaatissa on mm. maustettua jätticouscousia ja bataattia, kanaa, pikkelöityä punasipulia sekä Raz El Hanout -jogurttikastike. Kana-jätticouscoussalaatti on laktoositon sekä hyvä pehmeän rasvan ja proteiinin lähde.


Koko Hetki-lounassalaattisarjan pakkausilme uudistuu ja entistä värikkäämmistä pakkauksista löytyy nyt aiempaa enemmän hyvinvointia ja kierrätystä koskevaa informaatiota.Helpot tuorekeitot - lisää vain vesi!

Uudet tuorekeitot tulevat mullistamaan koko mikrokeittohyllyn, sillä niiden värikkäät ja rouskuvan tuoreet kasvikset vievät mikrokeitot aivan uudelle tasolle. Tuoreiden kasvisten ja selkeiden raaka-aineiden lisäksi tuorekeitoissa on uutta myös se, että niissä on kaikki muu valmiina paitsi vesi. Tuorekeiton valmistaminen käykin joustavasti joko lisäämällä tuorekeittorasiaan valmiiksi kuumaa vettä tai lämmittämällä annoksen mikrossa veden lisäämisen jälkeen. Tuorekeitot ovat yhden hengen aterioita ja niistä tulee veden lisäämisen jälkeen noin 300 g keittoa.

Tuotesarjassa on kolme makuvaihtoehtoa: Thaimaalainen kana-nuudelikeitto, Meksikolainen kanakeitto ja Lohikeitto. Pakkauksissa oleva syö hyvä olo -merkki viestii ravitsemuksellisesti hyvistä tuotteista. Kaikki keitot ovat runsasproteiinisia.
Uudistuneet kerrossalaatit - Makumatka ympäri maailman!


Entistä ruokaisammat ja reilumman kokoiset kerrossalaatit sopivat tuhdiksi välipalaksi tai pieneksi lounaaksi kotiin, konttorille tai matkalla syötäväksi. Salaattien mukana tulee haarukka, joten annokset on helppo syödä missä tahansa.


Mozzarella-pastasalaatti "Genovese" 230 g tarjoilee Pohjois-Italialaisen keittiön makuja. Salaatissa on mozzarellaa, pestomarinoitua pastaa, tuoretta tomaattia ja babypinaattia sekä maukasta tomaattimajoneesia.

Kana-nuudelisalaatti "Miso" 230 g on tuulahdus Japanista. Salaatissa on maustettua nuudelia, kanaa, marinoituja kasviksia sekä tuoretta babypinaattia. Salaatin maun täydentää majoneesi, joka on maustettu japanilaiseen keittiöön perinteisesti kuuluvalla soijapohjaisella misotahnalla.

Kana-couscoussalaatti "Harissa" 230 g vie Pohjois-Afrikan makumaailmaan. Annoksessa on jätticouscousia, kanaa, soijapapuja, tuoretta tomaattia ja babypinaattia. Salaatin kruunaa chilistä harissatahnaa sisältävä majoneesi.

Pakkauksissa oleva syö hyvä olo -merkki viestii nautinnollisten makumaailmojen kautta hyvää oloa tuottavista tuotteista.Hetki-rieskat uusissa värikkäissä pakkauksissa!

Hetki-rieskat ovat sekä lasten että aikuisten makuun. Sarjassa jatkavat vanhat tutut rieskat Kana-caesar ja Kinkku-cheddar löytyvät jatkossa uusista värikkäämmistä pakkauksista. Lisäksi sarjaan on tullut kaksi uutta makuvarianttia suomalaisten leivänhimoa taltuttamaan.

Herkullisen Mozzarella-rieskan täytteinä maistuu mozzarella, aurinkokuivattu tomaatti ja pesto. Tuhdin Metwursti-rieskan täytteinä on puolestaan kotimaista metwurstia ja paprikamajoneesia. Molempien uutuusrieskojen välistä löytyy tuttuun tapaan myös kotimaista jääsalaattia.


Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Arja Sarre +358 40 6309 911, arja.sarre@fresh.fi

Aiheet

Tunnisteet


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 62,7 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 400 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Yhteyshenkilö/-t

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430
Arja Sarre

Arja Sarre

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Hetki-tuotteet 040 630 9911

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi