Ohita
Kesän Hetki uutuudet nyt kaupoissa!

Tiedote -

Kesän Hetki uutuudet nyt kaupoissa!

HETKI GRILLAUSTUOTTEILLA UUSIA JA HELPPOJA VEGERUOKIA KESÄPÖYTÄÄN

Hetki Kreikkalainen grillisalaatti (300g) sisältää paprikalohkoja, kirsikkatomaattia, punasipulia sekä oliiveja. Kokonaisuuden kruunaa halloumijuustomurut. Salaatti on pakattu grillinkestävään alumiinivuokaan.Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi lihan, kalan tai kanan kanssa.

Hetki Marinoidut grillihedelmät (250g) sisältävät cantaloupemelonia, ananasta ja hunajamelonia. Hedelmät on pakattu grillinkestävään alumiinivuokaan. Tarjoile vaikkapa vohvelin tai jäätelön kanssa. 

Hetki Grillipaprika Tuorejuustotäyteellä (200g) sopii myös kasvissyöjille. Täytteessä maistuu mm. ruohosipuli, tomaatti ja kesäkurpitsa. Pakkaus sisältää erilliseen pussiin pakatun juustoraasteen. Paprikat on pakattu grillinkestävään alumiinivuokaan.

Hetki Grillipaprika Pekoni (200g) sisältää punaiset paprikapuolikkaat, jotka on täytetty mehevällä riisi-pekonituorejuusto täytteellä. Pakkaus sisältää erilliseen pussiin pakatun juustoraasteen. Paprikat on pakattu grillinkestävään alumiinivuokaan.

LISUKESALAATIT KESÄPÖYTIIN

Hetki Kurkku-avokadosalaatti 180g sisältää kurkkua ja avocadoa majoneesi-jogurttikastikkeessa. Mausteet, kuten tilli ja sitruunanmehu viimeistelevät makukokonaisuuden. Kurkku-avocadosalaatti sopii erityisen hyvin esimerkiksi kalan kanssa.

Hetki Vihreä coleslaw 180g sisältää parsakaalta ja kaalta täyteläisessä majoneesikastikkeessa. Vihreä coleslaw sopii erityisen hyvin vahvasti maustettujen grillattavien kanssa. 

LOUNASHETKI UUTUUDET

LounasHetki Burgersalaatti (220g). Syö kevyesti ilman sämpylää tai tuunaa täydelliseksi herkuksi sämpylän kanssa. Salaatissa on kaksi jauhelihapihviä, kirsikkatomaattia, Cheddarjuustoa sekä paahdettua sipulia. Salaattipohjana on jäävuorisalaatti ja kastikkeena Thousand Island -kastike.

Kotimainen kirjolohisalaatti (225 g) sisältää kotimaista savustettu kirjolohta, sitruunaista perunasalaattia, miniluumutomaatteja sekä romano- ja jäävuorisalaattipohjan. Summer Special on myynnissä rajoitetun ajan: 2.5.-31.10.18.


HETKI PERHESALAATTI UUTUUDET

Perhesalaatit jättävät aikaa kesästä nautiskeluun! Uusi läpinäkyvä rasia takaa laadun ja on kaunis kesäkattauksiin.

Hetki Perhesalaatti Cobb (850g) sisältää broileria, kananmunaa, kurkkua, kirsikkatomaattia, savustettua pekonia sekä rapeaa jäävuori- ja friseesalaattia. Kastikkeena mehevä Majoneesikastike.

Hetki Premium Espanjalainen tapas (700g) sisältää marinoituja oliiveja, miniluumutomaatteja, kylmäsavustettua kinkkua, paprikaa sekä rapeaa jäävuori- ja friseesalaattia. Kastikkeena herkullinen Basilikavinegrette.

Käyttövalmiit Salaattipussit kesäiltoja ilostuttamaan!

Hetkisalaatit ovat pestyjä, monikäyttöisiä ja sisältävät kastikepussin. Uudet 100g:n koot sopivat pienillekin kotitalouksille ja vähentävät hävikkiä.

Hetki Gourmetmix (100g) sisältää jääsalaattia, babypinaattia, rucolaa sekä punasalaattia. Pussissa on mukana Sitrusvinegrettekastike.

Hetki Freshmix (100g) sisältää babypinaattia, rucolaa ja vuonankaalta. Valkoinen balsamico kastike viimeistelee salaattiannoksen.

Hetki Taco-salaatti (165g) on käyttövalmis jäävuori-, frisee- ja punasalaattisekoitus. Meksikolaista makumaailmaan tuovat tortillalastut ja uusi Meksikolainen salaatinkastike.

Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Arja Sarre, +358 40 630 9911, arja.sarre@fresh.fi

Aiheet

Kategoriat


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 46,6 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 320 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Yhteyshenkilöt

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430
Arja Sarre

Arja Sarre

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointijohtaja Fresh Servant brändit 040 630 9911
Elina Välisaari

Elina Välisaari

Lehdistön yhteyshenkilö Tuoteryhmäpäällikkö Hetki-valmisruoka +358 40 832 2866

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi