Ohita

Tiedote -

Hetki syysuutuudet ilahduttavat uusilla mauillaan ja helpottavat arkea!

Hetki tuoteperhe kasvaa jälleen, ja syksyyn tuomme herkullisia uutuuksia, jotka sopivat moneen menoon tuomaan energiaa ja helpottamaan arkea !

LounasHetki salaatti toimii tietenkin lounaana, mutta nämä pelastavat myös kiireisenä arki-iltana ja ovat mainio eväs illan harrastuksiin. Kevyttä, ravitsevaa ja helposti mukaan otettava!

Meksikolaisessa kanasalaatissa (240g) on salaattipohjana romano- ja jäävuorisalaatti. Kanasalaatissa maistuu tacomaustettu broileri, ja meksikolaista henkeä salaattiin tuovat ananassalsa, soijapavut ja maissi. Kaiken kruunaa tuore limelohko ja uusi Meksikolainen salaatinkastike.

Härkis® Tex-Mexsalaatti (230g) sopii myös vegaaneille! Proteiinipitoinen maustettu Härkis® ja mustapapu saavat potkua ananassalsasta ja Chipotlekastikkeesta. Salaattipohjana on romano- ja jäävuorisalaatti. Tämänkin salaatin komponentteja voi halutessaan lämmittää!

Liha-Cheddar Wrap -salaatti (235g) on salaattipohjana jäävuori, -jää ja friseesalaattiaa, kurkkua ja kirsikkatomaatteja. Annokseen kuuluu kolme maukasta Liha-Cheddarwrap suupalaa, jotka ovat parhaimmillaan lämmitettynä. Salaatissa on Thousand Island -kastike.

Älä anna ulkonäön hämätä, Hetki On the go -salaattimme ovat kätevän kokoisia, mutta kehitetty ravitsevaksi ja täyttäväksi välipalaksi tai lounaaksi!

Tätä uutuutta ei voi ohittaa! Olemme lisänneet trendikkään ja värikkään Linssi-Kvinoasalaatin (180g). Salaatin runsaat proteiinit tulevat linssin ja kvinoan lisäksi papumixistä ja salaattijuustosta, hyvät rasvat rypsiöljystä ja lisämakua sekä väriä tuovat paprika ja herkulliset Kalamataoliivit!

Perinteisempään makuun kehitimme Kinkku-Pekonisalaatin (180g). Pastamajoneesisalaattiin antaa lisämakua kurkku, paprika ja chili-paprikamauste. Lihaisan klassikon makumaailma pääsee yllättämään makuelämyksellään!

Suosiotaan kasvattavat Hetki Perhesalaatit täydentyvät Välimeren tonnikalasalaatilla 850g. Jäävuori-, friseesalaattipedillä on tonnikalaa, kurkkua, paprikaa, punasipulia ja oliiveja! Maukas Tillivinegrettekastike on pakattu erikseen mukaan. Perhesalaatti on kätevä kevyeksi ateriaksi sellaisenaan ja mainio vierastarjottavaksi illan istujaisiin. Eväspatongin täyte isolle porukalle hoituu myös vaivattomasti ja terveellisesti tällä.

Auringon ja syyslehtien värittämää syksyä toivottelee, Fresh Servant Oy Ab

Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Arja Sarre, +358 40 630 9911, arja.sarre@fresh.fi

Aiheet

Kategoriat


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 46,6 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 320 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Yhteyshenkilö/-t

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430
Arja Sarre

Arja Sarre

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointijohtaja Fresh Servant brändit 040 630 9911
Elina Välisaari

Elina Välisaari

Lehdistön yhteyshenkilö Tuoteryhmäpäällikkö Hetki-valmisruoka +358 40 832 2866

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi