Ohita
Hetki-brändi on osa hyvän ketjua

Tiedote -

Hetki-brändi on osa hyvän ketjua

Hetki-brändimme täytti helmikuussa 10 vuotta. Kerroin koko henkilökunnalle, että nyt tulee historiallinen juhlavuosi. Pitääpä varoa, mitä toivoo. Korona tuli ja muutti tätäkin suunnitelmaa. Kulutus muuttui hetkellisesti uudessa tilanteessa, johon sopeuduimme. Lohturuoka vei voiton terveellisyydestä. Tilanteen normalisoituessa hyvinvointiin panostaminen tulee kasvamaan entisestään ja kulutus muuttuu. Kaupoista etsitään uusia ratkaisuja hyvään ja helppoon ruoanlaittoon, jotta meille aidosti tärkeät asiat, kuten kiireetön vapaa-ajasta nautiskelu läheisten kanssa, harrastukset ja työnteko on mahdollista.

Kymmenenvuotias Hetki-brändi kertoo tarinaamme pitkäjänteisestä kehittämisestämme ja rohkeasta reagointikyvystämme. Olemme kokeilleet, onnistuneet, epäonnistuneet, tehneet uutta ja tehneet uudelleen. Olemme tuoneet helppoutta ja hyvinvointia kuluttajille ja työtä tekijöille. Tuoresalaatti markkinasta on tullut merkittävä osa Suomalaisten arkea ja valmisruoka segmentin kulutusta.

Hyvää olemme luoneet myös työllistämisen kautta. Vuosittain uusia työpaikkoja on tullut noin 60 kpl viimeisen viiden vuoden ajan. Sen lisäksi yhteistyökumppaneidemme määrä on kasvanut ja työllistämmekin suoraan n. 500 henkilöä sekä välillisesti maanviljelyn, logistiikan, huollon ja muiden palvelujen kautta yhteensä jopa 1000 henkilöä. Suomalaisena perheyrityksenä omistuksemme on 100-prosenttisesti Suomessa.

Meidän jokapäiväisillä pienillä teoillamme, käsien pesusta ostopäätöksiin on moninkertainen vaikutus meidän terveyteemme ja taloudelliseen toimeliaisuuteen Suomessa. Suomalaisen työnliitto on laskenut, että jos jokainen suomalainen käyttää 10 euroa lisää kuussa kotimaisiin tuotteisiin, pitää se 10 000 suomalaista töissä.

Haastammekin jokaisen suomalaisen mukaan tähän hyvän ketjuun, ostamalla avainlippumerkki -tuotteita. Aina Jotain Uutta – Aina Jotain Hyvää.

Aiheet

Alueet


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 66,9 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Yhteyshenkilöt

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430
Arja Sarre

Arja Sarre

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointijohtaja Fresh Servant brändit 040 630 9911
Elina Välisaari

Elina Välisaari

Lehdistön yhteyshenkilö Tuoteryhmäpäällikkö Hetki-valmisruoka +358 40 832 2866

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi