Seuraa Fresh Servant Oy

Freshin Hetki Premium -tuotteille maailmalla palkitut pakkaukset

Lehdistötiedote   •   Helmi 01, 2019 11:41 EET

Hetki Premium -tuotteet pakataan helmikuun alusta lähtien Jospakin valmistamiin, WorldStar 2019 -palkittuihin kartonkipohjaisiin pakkauksiin.

Pietarsaarelainen Fresh Servant Oy ja forssalainen startup-yhtiö Jospak Oy suunnittelivat yhteistyössä tuoreille salaattiaterioille soveltuvan, vähemmän muovia sisältävän pakkauksen. Freshin markkinointipäällikkö Arja Sarre kertoo, että pientä ylellisyyttä ja hyvinvointia arkeen tarjoavat Hetki Premium -salaattituotteet pääsevät ensimmäisenä rasioihin, joissa muovin osuus on vain 15 prosenttia.

– Haluamme tarjota kuluttajille mahdollisuuden valita valmiiksi pakatuissa tuoresalaateissa ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Jospakin toimitusjohtaja Tarja Heikkilä kertoo, että kuitupohjaisessa rasiassa on erillinen muovikalvo, jonka ansiosta salaatin laatu ja säilyvyys voidaan turvata. Käytön jälkeen kuluttaja voi irrottaa rasian sisäpinnassa olevan muovikalvon ja lajitella materiaalit omina jakeinaan kartonki- ja muovikierrätykseen.

Maailman parhaiden pakkauksien kilpailussa palkittu kuitupohjainen vuoka on Freshille kiinnostava uusi aluevaltaus. Fresh tunnetaan Suomen suosituimmista LounasHetki-tuoresalaateista, Hetki-tuotemerkillä myytävistä salaattipusseista ja muista valmiiksi pakatuista hedelmistä ja vihanneksista.

– Markkinoiden edelläkävijänä haluamme hakea uusia innovatiivisia ratkaisuja pakkauksissamme ja kantaa kortemme kekoon vastuullisena elintarvikevalmistajana, Sarre toteaa.

Hetki Premium -sarjassa on tällä hetkellä kolme salaattia: Loimulohi-Caesarsalaatti 185g, Kana-Caesarsalaatti 185g ja Kanan rintafileesalaatti 265g. Premium-salaateissa käytetään ainoastaan kotimaista broilerin lihaa. Hetki Premium -salaatit uusissa pakkauksissa ovat nyt saatavilla kapoissa!

Lisätietoja: 

Markkinointipäällikkö Arja Sarre 040 630 9911

Toimitusjohtaja Sami Haapasalmi 044 781 2430

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 46,6 M€. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 320 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.