Ohita
Freshillä 100 kesätyöpaikkaa – tarve kymmenille vakituisille ja osa-aikaisille

Tiedote -

Freshillä 100 kesätyöpaikkaa – tarve kymmenille vakituisille ja osa-aikaisille

Fresh Servant Oy on yritys, joka tunnetaan Hetki brändillä valmistetuista valmiista salaateista sekä vihannes ja hedelmä komponenteista. SalaattiMestari – konsepti tarjoaa valmiin salaattibaari konseptin kauppoihin, josta kuluttajat voivat poimia omaan salaattiinsa komponentit omien mieltymystensä mukaan. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Pedersöressä, Lapualla ja Mustasaaressa.

Kun vuonna 2010 lanseerasimme Hetki brändin ja lähdimme rakentamaan Suomeen valtakunnallista tuoresalaatti valikoimaa, yhtenä tavoitteena meillä oli luoda 100 uutta työpaikkaa. Tällä hetkellä palkkalistoillamme on yli 400 työntekijää – kertoo Sami Haapasalmi. Yrityksessä työskentelee henkilöitä yli 20:stä eri maasta, joten Suomen, Ruotsin ja Englannin kielen käyttö on päivittäistä.

Yrityksessä työskentelee elintarvikealan ammattilaisia erilaisissa tuotannon, tuotekehityksen ja laadun tehtävissä. Logistiikasta ja tekniikasta löytyy paljon erilaisia ja mielenkiintoisia tehtäviä varastosta, trukeista, koneista ja laitteista kiinnostuneille ihmisille. Digitalisaatio ja automaatio ovat nyt isossa roolissa yrityksen toiminnassa ja näihin tehtäviin olemme tarvinneet paljon uusia henkilöitä. Vahvan brändin, valikoiman ja asiakastyön kehittäminen vaatii myynti- ja markkinointiosaamista.

Viime vuonna palkkasimme noin 70 uutta työntekijää ja 70 kesätyöntekijää.

Nyt palkkaamme 100 uutta kesätyöntekijää. Tulemme myös tarvitsemaan kymmeniä uusia työntekijöitä kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työtehtäviin.

Lisätiedot

TJ Sami Haapasalmi, sami.haapasalmi@fresh.fi, 044 781 2430

Henkilöstöpäällikkö, Paula Bodbacka, paula.bodbacka@fresh.fi, 050 428 3884

Aiheet

Kategoriat


Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaari. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 46,6 M€. Toimipisteet meillä on Pedersöressä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 400 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Yhteyshenkilöt

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430
Arja Sarre

Arja Sarre

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointijohtaja Fresh Servant brändit 040 630 9911
Elina Välisaari

Elina Välisaari

Lehdistön yhteyshenkilö Tuoteryhmäpäällikkö Hetki-valmisruoka +358 40 832 2866

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi