Ohita
Sponsor Capitalin pääomasijoituksen myötä Fresh Servant mahdollistaa uutta kasvua kertoo toimitusjohtaja Sami Haapasalmi
Sponsor Capitalin pääomasijoituksen myötä Fresh Servant mahdollistaa uutta kasvua kertoo toimitusjohtaja Sami Haapasalmi

Tiedote -

Fresh Servant Oy loi tuoreelle ruoalle markkinan – pääomasijoituksen myötä kasvuvauhti kiihtyy

Kuluttajapakattujen salaattien markkinajohtaja Fresh Servant Oy kasvattaa muskeleitaan Sponsor Capitalin pääomasijoituksen myötä. Kasvun myötä yritys auttaa ruokahävikin vähentämisessä ja tarjoaa hyvinvointia tukevaa sekä arkea helpottavaa tuoretta valmisruokaa yhä useammalle suomalaiselle.

Ruoan ja etenkin valmisruokien kulutustottumukset ovat kovassa muutoksessa. Muutos on pantu merkille pedersöreläisessä Fresh Servantissa, joka on tullut suomalaisille tutuksi kauppojen Hetki-tuoresalaateilla ja Salaattimestari-salaattibaareilla. Markkinajohtaja haluaakin tarjota jatkossa yhä useammalle terveellisen vaihtoehdon prosessoitujen valmisruokien sijaan.

– Suomessa jyllää vahva hyvinvointi- ja ruokabuumi, mutta valitettavan monelle terveellinen ja tuore ruoka ei edelleenkään ole itsestäänselvyys. Perinteisten valmisruokien raaka-aineethan ovat valmistusprosessissa usein prosessoituja ja moneen kertaan lämmitettyjä ennen kuin ne päätyvät ruokailijan nenän eteen. Me taas käytämme tuotteissamme vain tuoreita kasviksia ja muita raaka-aineita, toteaa Fresh Servantin toimitusjohtaja Sami Haapasalmi

Sponsor Capitalista tulee merkittävä vähemmistöosakas yritykselle. Yrityksen nykyiset omistajat, toimitusjohtaja Sami Haapasalmi ja Snellmannin perhe jatkavat edelleen
merkittävinä omistajina. Fresh Servantin ydintoimintoihin ei ole tulossa muutoksia.

– Hienoa päästä mukaan kiihdyttämään Freshin kasvua. Nyt odotellaan enää kilpailuviranomaisten siunausta kaupalle, Sponsor Capitalin Thomas Sandvall summaa.

Tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on edelleen myös ruokahävikin pienentäminen. Suomalaiskotien suurin ruokahävikki syntyy juuri kasviksista, joten tuotteet valmistetaan jatkossakin niin, että ylimääräistä ruokaa ei tarvitse heittää roskiin.

– Tuoreus tarvitsee nopean toimitusketjun ja se onkin leipälajimme, koska ovathan toimintamme juuret tukkutoiminnassa. Sijoitus mahdollistaa meille kokonaan uuden sivun kääntämisen ja uudet aluevaltaukset kuluttajatuotteissa sekä ravintolakonsepteissa, Sami Haapasalmi iloitsee.

Lisätietoa:

Fresh Servant Oy:

Sami Haapasalmi
Toimitusjohtaja
+358447812430

sami.haapasalmi@freshservant.fi

Sponsor Capital Oy:

Thomas Sandvall
Partner
Phone +358 968 033 030
Mobile+358 443 377 664
thomas.sandvall@sponsor.fi


Linkit

Aiheet


Fresh Servant Oy on Hetki-tuotteista ja Salaattimestari-salaattibaareista tunnettu yritys, joka on perustettu vuonna 1995. Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli 71,8 M€. Toimipisteet Fresh Servantilla on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee 538 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi.

Yhteyshenkilöt

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi