Ohita
Ensimmäisen Fresse-ravintolan FresseMestarina aloittaa hämeenlinnalainen Jenni Sipilä
Ensimmäisen Fresse-ravintolan FresseMestarina aloittaa hämeenlinnalainen Jenni Sipilä

Tiedote -

Fresh Servant avaa 3.2. ensimmäisen Fresse-ravintolan Hämeenlinnaan

Ruoan kulutus on muuttumassa ja kulutuskäyttäytymisessä on näkynyt isot globaalit trendit, mm. terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen sekä arjen helpottaminen. Grocerant on osa isoja globaaleja trendejä, ravintolailmiö, joka tuo ravintolan sinne missä sitä kiireisessä arjessa kaivataan: keskelle kauppaa.

Hetki- ja Salaattimestari-brändeistä tunnettu Fresh Servant Oy avaa ensimmäisen grocerant-ilmiötä edustavan ravintolan Hämeenlinnan Prismaan 3.2.2022. Fresse – Fresh Food Factory – on ravintolakeidas keskellä ruokakauppaa, Prisman tuoreiden kasvisten välittömässä läheisyydessä.

Fresse on tuore, nopea ja maukas

Fressen palvelupiste on auki joka päivä maanantaista launtaihin, jolloin salaatit ja annokset saa omien mieltymysten mukaan. Ruoan voi syödä paikanpäällä lämmitettynä tai ottaa mukaan ja maksaa muiden ostosten mukana kaupan kassalle. Ensimmäisenä FresseMestarina aloittaa hämeenlinnalainen Jenni Sipilä. 

 •  Kaupasta halutaan ostaa ravintolatason ruokaa ja sitä me pystymme tarjoamaan. Meillä on osaamista tuottaa maukkaita aterioita, joissa on hyvät värit sekä selkeät raaka-aineet, sanoo Fresh Servantin toimitusjohtaja Sami Haapasalmi.

  Fressessä on tarjolla tuoreita salaatteja, täytettyjä patonkeja, erilaisia pastoja, täytettyä ruisleipää ja foccacioita ja rapeita pitsapaloja, joissa on käsintehty pohja. Jälkiruuaksi on rahkaa tai hedelmäsalaattia.

  • Fressen valikoima on hyvänä vaihtoehtona silloin kun on kiire, mutta haluaa silti syödä laadukasta ja terveellistä ruokaa, Haapasalmi kertoo.

  Fresh Servant kulkee ruokarevoluution kärjessä 

  Kasvisruoan ja tuoreiden vihannesten kulutus kasvaa jatkuvasti. Kuluttajat haluavat selkeitä makuja: hyvä ruoka maistuu ja näyttää hyvältä. Käynnissä on ruoan revoluutio. Kuluttajat haluavat ostaa tuoreita tuotteita, jotka lisäävät hyvinvointia sekä antavat lisää aikaa arkeen.

  Revoluutiossa käsintehty ruoka yhdistyy toimiviin, luotettaviin ja tehokkaisiin prosesseihin.

  • Revoluutiossa toimitaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Olemme asiakkaan ykkösvalinta ruokaratkaisuissa, jotka luovat helppoutta ja hyvinvointia arkeen sekä juhlaan, Haapasalmi painottaa.
   Aiheet

   Kategoriat

   Alueet


   Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

   Yhteyshenkilöt

   Sami Haapasalmi

   Sami Haapasalmi

   Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430

   Fresh Servant Oy

   Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

   Fresh Servant Oy
   Marjasaarentie 12
   68870 Edsevö
   Suomi