Seuraa Fresh Servant Oy

Työnilonpäivä Freshillä -Hyvinvointia ja iloa työpäiviin!

Uutinen   •   Loka 04, 2019 10:25 EEST

Fresh on mukana Unelmien työpäivässä nyt toista kertaa. Viime vuonna nostimme palautteenantoa, tänä vuonna keskiössä on työpaikan yhteishenki. Freshillä puhutaan Fresh spiritistä. Olemmekin kuin yhtä perhettä, iloitsee Freshin HR-kehittäjä Piia Uusi-Kakkuri.

-Henkilöstötutkimuksemme mukaan työntekijöillemme on tärkeää, että meillä on vahva työpaikan yhteishenki, mukavat ja oikeudenmukaiset lähiesimiehet ja se, että jokainen saa olla oma itsensä. Henkilöstön palautteen mukaan nämä toteutuvat meillä erinomaisesti. Haluamme pitää näistä vahvuuksista kiinni, joten myös työnilonpäivänä on hyvä tilaisuus nostaa näitä ihmisillemme tärkeitä teemoja esille, Piia Uusi-Kakkuri kertoo.

Onnellisuus tarttuu

-Missiomme on tarjota Aina jotain uutta – Aina jotain Hyvää, myös sisäisesti. Siksi työnilonpäivänä on hyvä myös muistuttaa, että pienin teoin, toiset huomioimalla ja kaveria auttamalla vaikutamme päivän kulkuun työpaikalla.

Työnilonpäivänä Freshillä nostetaan esille ideoita, mitä kukin voi tehdä, jotta meillä kaikilla on mukava tulla töihin ja yhteistyö sujuu mahdollisimman hyvin jatkossakin. Tarkoituksena on tietenkin, että tempaus innostaa ihmisiä kaikkina muinakin päivinä työniloa jakamaan.

Pienet tauot hyvinvoinnin tukena

-Kannustamme ihmisiä tekemään taukojumppaa päivän aikana, mutta valitettavan usein se unohtuu arjessa. Työnilonpäivänä Freshillä kiertää liikunnanohjaaja vetämässä taukojumpan eri pisteillä. Uusi-Kakkuri toivoo, että tämä innostaa ihmisiä taas muistamaan miten helppo ja nopea tapa se on vireyden ylläpitämiseksi sekä tuki- ja liikuntaelinrasitusten ennaltaehkäisemiseksi. -Tarjolla on myös piristävää smoothieta, omia tuotteitamme tottakai.  

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.