Seuraa Fresh Servant Oy

Hetki salaattipussi valikoima kasvaa!

Uutinen   •   Heinä 20, 2017 10:32 EEST

Hetki-salaattipussit ovat kiireisen arjen pelastajia, sillä kaikki raaka-aineet on valmiiksi pesty ja leikattu. Valmiista salaattisekoituksista saa tehtyä nopeasti lisukesalaatin 3–4 hengelle tai ateriasalaatin 1-2 hengelle.

Hetki-salaattipussit sisältävät erillisen kastikepussin. Raikkaita salaattipohjia on helppo tuunata lisäämällä niihin omia suosikkiraaka-aineita.


BBQ-salaatti 160 g: Pesty ja leikattu, käyttövalmis Romaine- ja jäävuorisalaattisekoitus. Salaattiin antaa potkua Chipotlekastike ja paahdettu sipuli.

  • Vinkki BBQ-salaatin kanssa: Ruokaisamman salaatin saat lisäämällä siihen kypsiä broilerisuikaleita tai grillattua halloumijuustoa. Kokeile myös kananmunaa, hunajamelonia ja punasipulia! Runsaamman kastikkeen saat sekoittamalla Chipotle-kastikkeen kermaviilin tai creme fraichen kanssa. 

Hetki Meksikolainen salaatti 165 g: Pesty ja leikattu, käyttövalmis salaattisekoitus (Jäävuori-, frisee- ja punasalaatti). Meksikolaista makumaailmaa tuo tortillalastut ja uusi Meksikolainen salaatinkastike.

  • Vinkki Meksikolaisen salaatin kanssa: Ruokaisamman salaatin saat lisäämällä siihen kypsiä liha- tai broilerisuikaleita. Kokeile myös maissia, papuja ja paahdettua paprikaa.  

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.