Ohita
Fresh Servant ja Lapuan Virkiän Superpesis-naiset aloittavat yhteistyön 26.05.2017  Kautta aikojen menestyksekkäin naisten Superpesis-joukkue Lapuan Virkiä ja Fresh Servant ovat solmineet yhteistyösopimuksen.
Fresh Servant ja Lapuan Virkiän Superpesis-naiset aloittavat yhteistyön 26.05.2017 Kautta aikojen menestyksekkäin naisten Superpesis-joukkue Lapuan Virkiä ja Fresh Servant ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Blogikirjoitus -

Fresh Servant ja Lapuan Virkiän Superpesis-naiset aloittavat yhteistyön

Fresh Servant ja Lapuan Virkiän Superpesis-naiset aloittavat yhteistyön
26.5 2017
Kautta aikojen menestyksekkäin naisten Superpesis-joukkue Lapuan Virkiä ja Fresh Servant ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kumppanuus tuo Freshin tuotteet näkyvästi Virkiän ottelutapahtumiin.
– Olemme erittäin iloisia tästä kumppanuudesta. Haluamme kaikessa toiminnassamme edustaa terveellisiä elämäntapoja sekä urheilullisuutta, kotimaisuutta ja joukkuepeliä. Uskomme, että näihin arvoihin myös Fresh mielellään samaistuu. Kumppanuus on mittakaavassamme erittäin laaja ja monipuolinen, ja uskomme siitä syntyvän molemmille osapuolille paljon positiivisia asioita, Virkiän markkinointivastaava Timo Kankaanpää toteaa.
Virkiän naiset ovat läpi kesän mukana Freshin some-kanavissa eri tavoin. Tytöistä on moneksi, joten odotamme innolla, mitä kaikkea matkanvarrella keksimmekään. Keitä he ovat? Mitä joukkuehenki heille tarkoittaa? Mikä saa nuoren naisen tarttumaan mailaan ja syöksymään läpi kesän?

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Sami Haapasalmi

Sami Haapasalmi

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 044 781 2430
Arja Sarre

Arja Sarre

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointijohtaja Fresh Servant brändit 040 630 9911
Elina Välisaari

Elina Välisaari

Lehdistön yhteyshenkilö Tuoteryhmäpäällikkö Hetki-valmisruoka +358 40 832 2866

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Hetki-salaatit on markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaattiaterioissa, joiden osuus valmisruoasta on noin 10 %. Toimipisteet meillä on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta. Lisätietoja www.fresh.fi.

Fresh Servant Oy
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö
Suomi