Seuraa Fresh Servant Oy

Fresh Servant ja Lapuan Virkiän Superpesis-naiset aloittavat yhteistyön

Blogikirjoitus   •   Touko 26, 2017 14:51 EEST

Fresh Servant ja Lapuan Virkiän Superpesis-naiset aloittavat yhteistyön 26.05.2017 Kautta aikojen menestyksekkäin naisten Superpesis-joukkue Lapuan Virkiä ja Fresh Servant ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Fresh Servant ja Lapuan Virkiän Superpesis-naiset aloittavat yhteistyön
26.5 2017
Kautta aikojen menestyksekkäin naisten Superpesis-joukkue Lapuan Virkiä ja Fresh Servant ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kumppanuus tuo Freshin tuotteet näkyvästi Virkiän ottelutapahtumiin.
– Olemme erittäin iloisia tästä kumppanuudesta. Haluamme kaikessa toiminnassamme edustaa terveellisiä elämäntapoja sekä urheilullisuutta, kotimaisuutta ja joukkuepeliä. Uskomme, että näihin arvoihin myös Fresh mielellään samaistuu. Kumppanuus on mittakaavassamme erittäin laaja ja monipuolinen, ja uskomme siitä syntyvän molemmille osapuolille paljon positiivisia asioita, Virkiän markkinointivastaava Timo Kankaanpää toteaa.
Virkiän naiset ovat läpi kesän mukana Freshin some-kanavissa eri tavoin. Tytöistä on moneksi, joten odotamme innolla, mitä kaikkea matkanvarrella keksimmekään. Keitä he ovat? Mitä joukkuehenki heille tarkoittaa? Mikä saa nuoren naisen tarttumaan mailaan ja syöksymään läpi kesän?

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.